CONTESTATIE

ANUNŢ

ÎN ATENŢIA CANDIDAŢILOR LA EXAMENUL DE BACALAUREAT 2021

sesiunea iunie-iulie

 

 Eventualele contestaţii se pot depune astăzi, 05 iulie 2021, intervalul orar 12.00-18.00. Candidaţii vor completa cererea tip pentru fiecare nota contestată (un candidat poate depune 3 cereri de contestaţie, câte una pentru fiecare probă). La depunerea cererii de contestație candidatul va avea asupra sa actul de identitate. Contestaţiile pot fi depuse la SALA 11 de la Colegiul Național Pedagogic ”Carmen Sylva” Timișoara sau on-line pe adresa de e-mail: contestatii.bac.ce14@gmail.com. Candidaţii care depun cereri de contestație on-line, vor trimite cererea/cererile tip însoțite de buletinul/cartea de identitate, scanate/fotocopiate la adresa de email de mai sus, urmând să primească confirmarea înregistrării cererii de reevaluare a lucrării scrise. Cererea poate fi descărcată de la adresa http://cdloga.ro/contestatie/

La subiect e-mail candidaţii vor preciza numele şi disciplina contestată (exemplu ionescu_ion_limba romana.pdf, ionescu_ion_istorie.pdf, etc).

Intervalul orar de depunere 12.00-18.00  ESTE VALABIL ȘI PENTRU CONTESTAȚIILE ON-LINE.

FOARTE IMPORTANT!

Conform OMEC Nr.5453, Art. 12 alin(4) şi art. 13 alin(1) “nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere și reprezintă nota finală obținută la proba respectivă, care nu mai poate fi modificată”.

 

DESCARCĂ DOCUMENTUL

CERERE RECORECTARE BAC 2021

DESCARCĂ DOCUMENTUL