Pregătire gratuită la matematică, pentru elevi, la UPT

Pregătire gratuită la matematică, pentru elevi, la UPT
Universitatea Politehnica Timișoara vine în sprijinul elevilor de liceu, oferindu-le acestora cursuri gratuite de pregătire la matematică, utile atât pentru cei care doresc să urmeze una dintre facultățile instituției, cât și pentru pregătirea examenului de bacalaureat. Chiar dacă sunt adresate în special potențialilor săi studenți, indiferent de facultatea pentru care optează și independent de forma admiterii (concurs cuprobe de verificare sau concurs de dosare), participanților la cursuri nu li se solicită nici un fel de angajament faţă de UPT.
 
Cursurile, organizate prin Departamentul de Matematică al Universității Politehnica Timișoara, se vor desfăşura în fiecare duminică, în perioada 24 februarie – 9 iunie 2019 (cu excepţia zilelor de 21 Aprilie şi 28 Aprilie), în amfiteatrul D1 al Facultăţii de Automatică şi Calculatoare, Bd V. Pârvan nr. 2, între orele 10:00 – 13:00.
Temele dezbătute (Programa analitică) urmează conţinutul Culegerii de probleme de Matematică pentru examenul de admitere din anul 2019 la Universitatea Politehnica Timişoara, publicată la Editura Politehnica în anul 2018.

Temele ce vor fi abordate în cadrul cursurilor sunt cele din tabel.

Imagine în linie

prof. Ciprian Blaj
Inspector scolar pentru proiecte si programe europene,
Inspectoratul Scolar Judetean Timis
Telefon 0722370583
„Transformam Romania prin invatare!”